A volt elnök keményen nekiment a jogrendszernek

Bírálta a politikai felelősséghez való hozzáállást és a jogrendszer működését egy rádióinterjúban Erhard Busek volt alkancellár, a csütörtökön kezdődő alpbachi Európa Fórum elnöke.

MNO
2011. 08. 18. 15:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Osztrák Néppárt (ÖVP) balszárnyához tartozó tekintélyes konzervatív politikus kritikával illette a Golovatov-ügy kezelését is. Ismét hangot adott annak a meggyőződésének, hogy „a politikailag felelős” miniszternek le kellene mondania. Hozzátette, nevet azért nem mond, mert nem tudni, hogy kié volt a döntés.

Litvánia és Ausztria között nemrég feszültséget okozott, hogy az osztrák hatóságok szabadon engedtek egy volt szovjet KGB-ügynököt, akit Vilnius háborús és emberiesség elleni bűntettekkel vádol.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.