Alakul az új Szárnyas fejvadász

Ridley Scott visszatér a Szárnyas fejvadász univerzumába: a rendezői és produceri feladatokat is elvállalta a filmklasszikus új fejezetében.

MNO
2011. 08. 19. 7:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Scott azzal a Alcon Entertainment produkciós céggel állapodott meg, amely márciusban jelentette be, hogy a tárgyalások végső fázisában van az 1982-es Szárnyas fejvadász jogainak megvásárlásáról, hogy előzményt és folytatást készíthessen a Harrison Ford főszereplésével készült sci-fihez.

A jogok eddig Bud Yorkinnak, a Ridley Scott rendezte film executive producerének a kezében voltak. A kasszasiker Philip K. Dick szerző Do Androids Dream of Electric Sheep című kötetét vette alapul.

Azt még nem tudni, hogy az új projekt folytatása vagy előzménye lesz-e a Szárnyas fejvadásznak, mint ahogy arról sem röppentek fel hírek, hogy Harrison Ford visszatér-e Rick Deckard detektív híres szerepébe. Ridley Scott jelenleg az Alien-filmek elemein alapuló Prometheus című filmjét forgatja Charlize Theron, Michael Fassbender és Noomi Rapace főszereplésével. A sci-fit jövő júniusban mutatják be.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.