Ámokfutásba kezdett a részeg

Az utcán randalírozott és megrongált egy benzinkutat egy kálozi férfi, akit ittassága miatt nem engedtek be a falunapon rendezett diszkóba, a férfit rongálással és garázdasággal gyanúsítják – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn.

MNO
2011. 08. 15. 16:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 37 éves férfi információk szerint hét-nyolc liter sör elfogyasztása után akart bemenni hétfőre virradó éjszaka a diszkóba. Miután ittassága miatt nem engedték be, „mérgében” valóságos ámokfutásba kezdett. A lakása felé vezető úton kidöntött egy hirdetőtáblát, majd egy lebetonozott kukát tépett ki a földből – mondta R. Szabó Ágnes.

Útba ejtette a benzinkutat is, ahol előbb rugdalni kezdett egy kútoszlopot, majd egy másik oszlopról levett töltőpisztollyal betörte a kútfej számlálója előtti üveget. Randalírozását rögzítette a biztonsági kamera, annak alapján azonosították. A férfi a rongálásokkal mintegy százezer forint kárt okozott.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.