Árokba borult az autóbusz

Árokba borult egy olasz rendszámú autóbusz szerdán hajnalban a 4-es számú főúton, Karcag külterületén. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

MNO
2011. 08. 03. 5:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint a baleset eddig ismeretlen okból, a főút bucsai elágazásánál történt. Az elsődleges információk több sérültről szóltak, ám a legfrissebb adatok alapján senkit sem kellett kórházba szállítani. A rendőrség azonban a jelenleg is tartó helyszínelés, illetve műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt – tette hozzá.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese a baleset részleteiről szólva ezzel szemben egy könnyű sérültről számolt be az MTI-nek. Bakó Tibor őrnagy elmondta: a 4-es számú főút 161. kilométerszelvényénél árokba hajtott, majd oldalára fordult olasz rendszámú autóbuszon 40 utas és három sofőr ült.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.