Azt állították, hogy ők a tulajdonosok

Több mint 10 millió forintot szerzett két Nógrád megyei férfi úgy, hogy magukat egy gazdasági társaság tulajdonosának és közvetítőjének kiadva hulladékvasat és gépeket adtak el egy Heves megyei telephelyről; mindkét gyanúsítottat őrizetbe vették – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese csütörtökön.

MNO
2011. 08. 11. 18:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csalók két cégtulajdonost ejtettek tévedésbe, ez év februárjától május végéig öt alkalommal adtak el nekik vasakat és használaton kívüli mezőgazdasági gépeket, azt hitették el a vevőkkel, hogy a telep az ő tulajdonuk.

A szerdán elfogott 28 éves jobbágyi és a 41 éves karancssági férfi az ügyletekhez hamis okmányok felhasználásával kötött fiktív szerződéseket. A gyanúsítottakkal szemben csalás, közokirat-hamisítás és magánokirat-hamisítás miatt folyik eljárás.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.