Befejeződött a mentés az autópályán

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés az M7-es autópálya Balaton felé vezető sávjának 44-es kilométerénél, ahol szombat reggel két autó ütközött össze; a korábbi információval ellentétben a karambolnak két súlyos sérültje van – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 20. 8:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Változatlanul tart a helyszínelés és a műszaki mentés az M7-es ugyancsak a Balaton felé vezető sávjában, a 71-es kilométernél, Szabadbattyán térségében, ahol nyolc autó ütközött. A forgalmat elterelik. Annak a balesetnek is van sérültje, de hogy mennyi, arról egyelőre nem tudott tájékoztatást adni R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A balesetek miatt lelassult, feltorlódott az autópálya Balaton felé vezető oldalának egyébként nem túlságosan erős forgalma – tájékoztatott a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.