Bérgyilkos bőrébe bújhat Brad Pitt

A The Gray Man című akcióthriller főszerepéről tárgyal Brad Pitt. A sztár bérgyilkost alakítana James Gray filmjében.

MNO
2011. 08. 17. 17:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Variety értesülése szerint Pitt már évek óta szeretne együtt dolgozni Az éjszaka urai és A bűn állomásai című filmeket jegyző Grayjel. Úgy volt, hogy a rendező The Lost City of Z című akciófilmjében is szerepel, de a produkció végül nem jutott el a forgatásig.

A The Gray Man is felkerült tavaly a jégre tett filmek feketelistájára, most mégis úgy tűnik, hogy forgatása februárban vagy márciusban elkezdődhet. Addig ugyanis Pitt élettársa, Angelina Jolie játszik a Csipkerózsika gonosz tündéréről szóló, Maleficent című Disney-produkcióban, és a hatgyerekes pár, ha teheti, nem dolgozik egyszerre.

Pitt legutóbb Mark Foster World War Z című zombifilmjét vállalta el, amely a Paramount bejelentése szerint 2012. december 21-én debütál a mozikban. A The Gray Man a bestselleríró Mark Greaney azonos című regénye nyomán készül a New Regency és Pitt Plan B Entertainment cégének produkciójában.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.