Családi légkörben terjesztették a drogot, előzetesben vannak

Kábítószer-terjesztés gyanújával előzetes letartóztatásba helyezték egy család három tagját Mohácson; az ügyben összesen tizennyolc gyanúsítottat hallgattak ki – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

MNO
2011. 08. 22. 16:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrök egy ideje már figyeltek egy lakást, ahonnan több esetben fiatalkorúak távoztak kis alufólia csomaggal. Igazoltatásuk során több esetben kábítószergyanús anyagokat foglaltak le tőlük, s a drogteszt mindegyiküknél pozitív eredményt mutatott; kihallgatásuk során vallomást tettek – olvasható a Police.hu-n.

A rendőrök múlt pénteken a megfigyelt lakásban házkutatást tartottak, akkor érték tetten a családot: a szülők és egyik fiuk éppen kábítószergyanús anyagokat csomagoltak, adagoltak digitális mérleggel. A családtagok egyikétől nagyobb mennyiségű készpénzt is lefoglaltak.

Az akció során a rendőrök több mint húsz embert állítottak elő, közülük tizennyolcat gyanúsítottként hallgattak ki kábítószerrel való visszaélés miatt. A három családtagot őrizetbe vették, előzetes letartóztatásukról hétfőn döntött a bíróság. Az ügyben a Mohácsi Rendőrkapitányság folytatja a nyomozást.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.