Egy leszakadt trolivezeték okozott balesetet

Könnyebb sérüléseket szenvedett az a lány, akit egy leszakadt trolivezeték sebesített meg szerda délelőtt Szeged belvárosában – közölte a mentőszolgálat az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 17. 12:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jármű a Híd utca felől kanyarodott a Stefánia irányába, amikor a troli áramszedője – az elsődleges adatok szerint – kiugrott a helyéről és elszakította a felső vezetéket – tájékoztatott korábban a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Jászai Linda közlése szerint az aláhulló vezeték egy épp arra haladó lányt sebesített meg, akit a mentők kórházba szállítottak.

Zentay Attila, az Országos Mentőszolgálat Dél-Alföldi Regionális Mentőszervezetének orvos-igazgatója az MTI-nek azt mondta, hogy a lány könnyebb sérüléseket szenvedett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.