Előzetesben a brutális bántalmazó

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy az év elején meggyilkolt egy dombóvári ügyvédet – közölte a rendőrség hétfőn.

MNO
2011. 08. 15. 11:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyanúsítottat augusztus 5-én tartóztatták le – mondta Törökné Kaszás Rozália, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója, részleteket azonban a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölt.

A 88 éves férfit, a Tolna Megyei Ügyvédi Kamara korelnökét február 19-én találták holtan dombóvári belvárosi otthonában. A nyomozó hatóság akkori tájékoztatása szerint az idős korában is aktív ügyvéd halálát fejsérülés okozta, más források arról számoltak be, hogy az áldozatot brutálisan bántalmazták. Többen utaltak arra, hogy nem zárható ki a gyilkos személyes indítéka. A rendőrség a nyomozásról későbbre ígért tájékoztatást.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.