Érdemes megnézni: ilyen még nem volt a városligeti tavon

Egy héttel a nagysikerű szegedi világbajnokság után és néhány nappal a londoni olimpiai tesztverseny előtt különleges kajak-kenu versenyre kerül sor Budapest szívében, a városligeti tavon.

MNO
2011. 08. 22. 16:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Red Bull Vízisprint keretében 100 méteres távon méri majd össze gyorsaságát 32 versenyző, köztük Kozák Danuta, Vajda Attila, Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor, a brit Edward McKeever és a litván Jevgenyij Suklin.

Az esemény hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) társszervezésében életre hívott, pénzdíjas vetélkedésben négy számban – női és férfi kajakban, férfi kenuban és vegyespárosban – rendeznek futamokat. Minden győztes 1000 euróval gazdagodik.

A 16 órakor kezdődő versenyre ingyenes a belépés.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.