Eto’o: Mégsem lesz álomszerződés?

Megakadt a tárgyalás az orosz Anzsi Mahacskala és az olasz Internazionale labdarúgócsapatai között Samuel Eto’o átigazolási ügyében.

MNO
2011. 08. 18. 16:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató, Szulejman Kerimov milliárdos tulajdonában álló Anzsi meg nem erősített hírek szerint maximum 24 millió eurót adna a háromszoros BL-győztes kameruni támadóért, ugyanakkor az Inter 30 milliót szeretne kapni. A futballista és az orosz együttes képviselői még szerdán, Milánóban elvileg megegyeztek abban, hogy Eto’o három évre ír alá, és idényenként húszmilliót kap, amivel minden idők legjobban fizetett játékosa lenne.

Az Internazionale elnöke, Massimo Moratti korábban úgy nyilatkozott, hogy a Mahacskala visszautasíthatatlan ajánlatot tett a labdarúgóért.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.