Ez hihetetlen: politikusfeleség a Való Világban?

A portugál és a spanyol sajtómunkatársak alig akarták elhinni, hogy a 41 éves Sally Bercow, a brit parlament konzervatív párti elnökének felesége is indul a helyi Való Világ-show következő sorozatában.

MNO
2011. 08. 19. 16:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bercow csak nemrég – februárban – botránkoztatta meg a brit sajtót és a konzervatív pártot, amikor egy szál lepedőben fényképeztette le magát a parlament előtt az egyik hetilap kedvéért. Akkor „a hatalom erotikájáról” nyilatkozott a Westminster-palota előtt. Mostani terve megint felháborította a konzervatív pártot, a hazai bulvársajtó meg lecsapott a témára, mivel együtt szerepel a színésznő és kebelcsoda Pamela Andersonnal, valamint a zenész Bobby Brownnal. Az egyik brit médium talált magyarázatot a feleség döntésére: a férj konzervatív, ő meg munkáspárti.

Bár John Bercow az Evening Standard napilap tudomása szerint felszólította házastársát, hogy lépjen vissza, de Sally péntek este együtt látható majd az ötös csatornán a többi versenyzővel. Sally szereplése nem az egyetlen olyan eset, amikor a politika összemosódik az ilyen valóságshow-nak nevezett „műsorokkal”. Két éve egy volt munkáspárti képviselő, George Galloway is a versenyzők közé állt, és meg is lett az eredménye, de nem úgy, ahogy remélte: nagyon visszaesett népszerűsége.

(abc.es, lavanguardia.com, elmundo.es, elpais.com, folha.uol.com.br, odia.com.br)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.