Fegyverrel rabolták ki a futball-legendát

Négy fegyveres kirabolta Rio de Janeiróban kedden Mario Zagallót, a brazil labdarúgó-válogatott legendás szövetségi kapitányát.

MNO
2011. 08. 17. 9:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 80 éves szakember és családja autóban ült, amikor megállították őket Botafogo negyedben. A támadók – miután felismerték, kivel van dolguk – lemondtak arról, hogy a járművet elvegyék, helyette inkább Zagallo pénztárcáját és aranyláncát, valamint fiának értékeit vitték el. Az incidens során senki sem sérült meg.

Zagallo négy időszakban ült a brazil válogatott kispadján, összesen kilenc éven át. Ő volt az első, aki játékosként (1958, 1962), szakvezetőként (1970) és másodedzőként (1994) is világbajnok lett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.