Fél családját kiirtotta a 21 éves esztergomi férfi?

Apját és nagyanyját megölte, nagyapját súlyosan megsebesítette, majd öngyilkos lett egy esztergomi fiatalember pénteken – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton az MTI-vel.<br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/804612" target="_blank"><strong>• Megkéselt férfiak holttestére bukkantak a tűzoltók</strong></a>

MNO
2011. 08. 20. 11:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Péntek este a fiatalember anyja riasztotta a rendőrséget, miután fia telefonon azt közölte vele, hogy megölte nagyszüleit és az apját is. A rendőrök a nagyszülők lakására érkezve a 66 éves nagymamát holtan találták, a 69 éves nagypapát pedig a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Az apa otthonába is rendőrök siettek, akik a helyszínről riasztották a tűzoltókat, mert a külterületi házból sűrű füst gomolygott ki.

Az oltás végeztével a házban megtalálták az apa és a fia holttestét is; a gyanú szerint a 21 éves fiatalember követte el a gyilkosságokat. Az orvos szakértő elsődleges megállapítása szerint az apa halálát több késszúrás okozhatta. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az ügy további körülményeit. Korábban a mentők arról tájékoztatták az MTI-t, hogy két, késsel megsebesített férfi holttestére találtak a tűzoltók egy esztergomi lakástűz oltása közben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.