Felborult egy kamion, félpályás útlezárás a 76-os főúton

Felborult egy szlovák rendszámú kamion Zalaegerszeg közelében, a 76-os főút andráshidai körforgalmában; a jármű vezetőjét a mentők kórházba szállították – közölte a rendőrség hétfő délután az MTI-vel; az úton félpályás útlezárás van érvényben.

MNO
2011. 08. 22. 14:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nagykanizsa felől Bagod irányába haladó nyerges vontató és a hozzá kapcsolt pótkocsi eddig tisztázatlan okból dőlt az oldalára – tájékoztatott Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A kamion mentését a tűzoltók megkezdték. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a 76-os főút érintett szakaszát fél szélességében lezárták – tette hozzá a rendőr alezredes.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.