Gázolás történt, késnek a vonatok a kelebiai vonalon

Elgázolt egy embert a vonat Soroksár állomáson, ezért a Budapest–Kunszentmiklós–Tass–Kelebia-vasútvonalon késésre kell számítani – közölte a Mávinform szombaton kora este az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 13. 17:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint Soroksár és Dunaharaszti állomás között a pályát lezárták a forgalom elől. A rendőrségi helyszínelés ideje alatt a vonatok nem közlekedhetnek. Az erre közlekedő vonatok utasainak a buszátszállások miatt 20-25 perces késére kell számítaniuk. A vonat 100-120 perc késéssel indul majd tovább.

A MÁV-Start Zrt. a Volán-társaságtól az autóbuszokat megrendelte. Az utasokat Soroksár és Dunaharaszti között vonatpóló autóbuszok viszik – közölte a Mávinform.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.