Hollandiából hozták haza a csalás miatt körzött férfit

Hollandiában sikerült elfogni a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) közreműködésével azt a magyar állampolgárt, akit többrendbeli csalás bűntettének gyanúja miatt körözött a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság – tájékoztatta Jászai Linda szóvivő pénteken az MTI-t.

MNO
2011. 08. 12. 11:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 59 éves férfival szemben országos és európai elfogatóparancs volt érvényben, a holland hatóságok ez alapján fogták el őt néhány napja Hágában – közölte a hadnagy. A szegedi lakos ellen – akit szerdán szállítottak Magyarországra – jelentős kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás – tette hozzá. A rendőrség a bűncselekményről részleteket egyelőre nem közölt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.