Jelentősen megemelt támogatást ad a Belügyminisztérium

Negyven gyermek kapott beiskolázási támogatást a Belügyminisztériumtól. A támogatást Pintér Sándor belügyminiszter adta át hétfőn a fővárosban.

MNO
2011. 08. 22. 11:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szolgálatteljesítéssel összefüggésben elhunytak, hősi vagy szolgálati halottá nyilvánítottak gyerekeinek egyenként 56 ezer forintot adtak át ünnepélyes keretek között a minisztériumban.

A tárcavezető az átadás előtt elmondta: az eddigiekhez képest jelentős mértékben megemelték ezt a támogatást, és a jövő évben tovább növelik az ilyen célra fordítható összeget. „Ez az anyagi támogatás csekély segítség, nem pótolhatja az édesapát (…) de úgy gondolom, hogy a mindennapi élet nehézségeit csökkentheti” – hangsúlyozta.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.