Kanadai szakember lesz a jégkorongosok kapitánya

A Fehérvár kanadai edzője, Kevin Primeau lesz a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya. Az aláírásra napokon belül sor kerülhet Kovács Csaba, a szövetség szakmai alelnöke szerint.

MNO
2011. 08. 22. 10:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Tulajdonképpen mindenben megegyeztünk, már csak néhány apróság van hátra, és persze az aláírás” – mondta az MTI-nek hétfőn Kovács Csaba. Az 55 éves Primeau tavaly októberben vette át a Sapa Fehérvár AV19 szakmai irányítását, majd most – hogy az eddigi kapitány, az amerikai Ted Sator szerződésének lejárta után, áprilisban elköszönt – a szövetség őt kérte fel a munkára. A szakember marad a klub vezetőedzője is. „Nagy örömmel fogadom el a felkérést. A jövő évi vb nagy kihívás lesz a csapat és az én számomra is. Minden tudásommal azon leszek, hogy én és a szakmai stábom révén sikeres legyen a válogatott” – mondta az MTI megkeresésére Primeau.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.