Katy Perry megelőzte Michael Jacksont

Katy Perryt feltűnésekor sokan egyszámos előadónak tartották, mára azonban bebizonyította, hogy ez egyáltalán nem így van: ő lett az első női előadó, akinek egy albumáról öt dal is felkerült a Billboard Hot 100-as lista élére.

MNO
2011. 08. 18. 13:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Teenage Dream című platinalemezéről legutóbb a Last Friday Night (T.G.I.F.) lett listavezető. Ezzel az amerikai énekesnő utolérte Michael Jacksont, az egyetlen olyan előadót, akinek korábban sikerült egy albumról – a Badről – öt számmal is felkerülnie a toplista élére.

Jackson azonban csupán hét hetet töltött el a Bad számaival az első helyen, Katy Perry Teenage Dream-dalai pedig 18 hete vannak az élen. A 26 éves énekesnő első sikerét 2008-ban aratta az I Kissed a Girl című számmal.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.