Kemény a világválogatott élén

Kemény Dénes irányítja a férfi vízilabdázók világválogatottját, amely Franciaország legjobbjaival küzd meg szeptember 10-én Marseille-ben.

MNO
2011. 08. 22. 10:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az olimpiai bajnoki címvédő magyar válogatott szövetségi kapitánya azon a gálamérkőzésen dirigálja a nemzetközi sztáralakulatot a partról, amelyet a fennállásának 90. évfordulóját ünneplő CN Marseille otthonában rendeznek, méghozzá új szabályokkal – adta hírül hétfőn a www.vlv.hu, a nemzeti csapat hivatalos honlapja.

Az esemény ötletgazdája és szervezője, a kilenc éve Franciaországban élő és pólózó Tromler Miklós a vele készült interjúban elmondta, hogy elsődleges célja a vízilabda franciaországi népszerűsítése, de reméli, olyan rendezvényt sikerül összehozni, amelyet nemzetközi szinten is figyelemre méltónak találnak.

A világválogatottba két magyar kapott meghívást: a pekingi olimpiai bajnok Varga testvérpár, Dániel és Dénes.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.