Kést szegezett ötéves kisfiának

Ötéves kisfiának szegezett kést egy mátranováki férfi, így követelte, hogy a rendőrök hagyják el a házát. A férfit, akit azért kellett elővezetni, mert nem vonult be a börtönbe, még csütörtökön elfogták a Nógrád megyei faluban – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

MNO
2011. 08. 11. 17:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lászlók Nóra elmondta: a rendőrök azért mentek a férfi lakására, hogy elővezessék, miután nem kezdte meg büntetését a Balassagyarmati Fegyház és Börtönben. A 39 éves férfi magához szorította ötéves kisfiát, és kést tartott a gyerek testéhez, azt követelve, hogy a járőrök hagyják el a házát, majd elszaladt, és magával húzta a gyereket is. A kisfiút később elengedte, és elmenekült, a konfliktus során senki nem sérült meg. Lászlók Nóra közölte: a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei nagy erőkkel kezdték meg a férfi keresését, és kora este a falu területén fogták el.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.