Két halálos baleset volt szombaton

Összesen 104 közúti közlekedési balesetben intézkedett a rendőrség az elmúlt 24 órában; ezek közül két balesetben két ember vesztette életét, 13 baleset súlyos, 30 pedig könnyű sérüléssel járt.

MNO
2011. 08. 21. 8:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) vasárnapi tájékoztatása szerint ezeken kívül 59, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt. A rendőrség arra hívja fel a figyelmet, hogy több autópályán terelés van érvényben építés, javítás miatt. Az M0-s régi szakaszán a harmadik forgalmi sáv építése miatt kell terelésre, sebességkorlátozásra számítani, ez az M0–M7-es csomópontot is érinti. Az M1-es Győr felé tartó oldalán, a 41. és a 75–76. kilométerszelvényben van hídjavítás.

Az M15-ös mindkét pályaoldalán az 5. kilométerszelvénynél végeznek hídjavítást, itt is torlódásra kell számítani.

Az M3-asnál szintén hídjavítás miatt mindkét pályaoldalon a 41–43. kilométerszelvényekben sávelhúzás és sebességkorlátozás van érvényben. A tompai közúti határátkelőhelyen belépő irányban lehet a személyforgalomban vasárnap napközben 30 perces várakozási idő.

A röszkei autópálya-átkelőhelyen a személyforgalomban belépő irányban akár egyórás torlódás is kialakulhat déltől este 8 óráig, kilépő irányban pedig délután 2 órától este 8 óráig lehet nagyobb forgalomra számítani.

Ártándon a személyforgalomban kilépő irányban vasárnap este 6 és hajnal 2 óra között, a teherforgalomban pedig este 10 és reggel 8 óra között fordulhat elő várakozás.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen is lehet torlódás, kilépő irányban délutántól akár 60 perces várakozásra is fel kell készülni.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.