„Kettős rangadó” a Puskás Ferenc Stadionban

A hétfőn kinevezett Marijan Vlak vezetőedző szerint a Vasas labdarúgócsapatának kerete jobb, mint azt bajnoki helyezése mutatja.

MNO
2011. 08. 18. 11:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem a játékosállománnyal van a gond, inkább mentális problémák miatt rajtolt rosszul a csapat” – mondta csütörtöki, bemutatkozó sajtótájékoztatóján a horvát szakember, aki két évre írt alá az angyalföldi klubhoz. Vlak az MTI érdeklődésére a célokat illetően úgy fogalmazott, egyelőre nem helyezésben gondolkodik, lépésről lépésre kell előrelépnie a csapatnak, amely öt forduló után egy ponttal az utolsó előtti helyen áll.

A korábban Magyarországon a Ferencvárosnál és a Fehérvárnál dolgozott 55 éves tréner segítője Urbán Flórián lesz, továbbá Pedro Abraham Capella révén olyan spanyol erőnléti edzőt igazolt a klub, aki 2002 és 2009 között a Barcelona valamennyi utánpótláscsapatának fizikai felkészítéséért felelt, majd 2009-től a görög Arisz Szalonikinél Hector Cúper segítője volt.

Erdős László, a Vasas ügyvezetője bejelentette, hogy jövő hét vasárnap a Ferencváros elleni bajnoki összecsapást a Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg, a találkozó előtt a két gárda All-Star együttese is összecsap, így ez lesz a lebontás előtt álló létesítményben az utolsó kettős rangadó.

„Szeretnénk, ha az elmúlt évtized bajnoki nézőcsúcsát megdöntenénk ezzel a kezdeményezéssel. A tervek szerint még utoljára szeretnénk visszahozni a kettős rangadók semmihez sem hasonlítható hangulatát a Népstadionba, a tervek szerint októberben kezdődő lebontása előtt, így azokat is várjuk a találkozóra, akik húsz éve nem voltak futballmérkőzésen” – mondta Erdős.

Az eseményre 400 helyen lehet jegyet váltani, így az Ibusz-irodákban, a Libri könyvesboltokban, valamint a két klubnál. A belépők 1800 és 2500 forintba kerülnek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.