Kőfejtőben rekedt a pár, tart a mentés

Harminc méter mélységig mászott le egy rézsűn a márianosztrai kőfejtőben egy férfi és egy nő, de visszamászni már nem tudtak; a váci tűzoltók most mentik őket – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese szerdán késő este az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 17. 19:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Valószínűleg egy fiatal párról van szó, akik 30 méter mélységig ereszkedtek le a rézsűn, majd elakadtak: se visszafelé, se még lejjebb nem tudtak elindulni, egy párkányon állva várták a segítséget. A rendőrség jelzésére a váci tűzoltók vonultak a helyszínre, majd mentőkötéllel és hevederrel egy tűzoltót engedtek le a bajbajutottakhoz. A mentés jelenleg is tart – mondta Szabó János.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.