Közösülés közben megfojtotta

Emberölés és erőszakos közösülés kísérlete miatt vádemelési javaslatot tett a rendőrség egy battonyai férfi ellen a főügyészségen – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán.

MNO
2011. 08. 17. 17:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vargáné Szombati Andrea elmondta, hogy a megyei főkapitányság még 2010 augusztusában vette őrizetbe a 43 éves battonyai férfit, aki egy helyi állattartó telepen bántalmazott, majd megkötözött egy 17 éves lányt, akit arra akart kényszeríteni, hogy közösüljön vele. A nyomozás adatai szerint ezt követően meg akarta ölni a sértettet, ám az erőszakos közösülést és a gyilkosságot egy arra járó férfi megakadályozta.

A rendőrség szerint az elkövető – akit korábban már jogerősen elítéltek emberölés miatt – anyagi ellenszolgáltatásért cserébe rendszeresen szexuális kapcsolatban állt egy 26 éves battonyai nővel, aki 2010 nyara óta nem adott életjelet magáról. Az eljárás során kiderült, hogy a nőt a férfi egy szexuális aktus közben megfojtotta, majd holttestét a családi háza udvarában elásta. Az áldozat tetemét a rendőrök megtalálták.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.