Különleges sörökkel várják az érdeklődőket

Százféle, köztük egészen különleges – banános, köleses, vörös, szűrt és szűretlen – sörökkel, színes programokkal és koncertekkel várja látogatóit csütörtöktől az I. Budavári Sörfesztivál.

MNO
2011. 08. 22. 15:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hagyományteremtő szándékkal életre hívott rendezvényen hazai, cseh, német, angol, ír és belga söröket, ismert és népszerű márkákat kóstolhat végig a közönség vasárnapig. A fesztivál különlegessége, hogy a nagy gyártók és forgalmazók közkedvelt márkái és az egyelőre kevésbé ismert, ám egyre népszerűbb kis hazai sörfőzdék termékei egyszerre lesznek jelen az Oroszlános és a Hunyadi udvarban. Nyolc hazai kis kézműves sörfőzde mutatkozik be, köztük a Rotburger családi látványsörfőzde, a Gyertyános Sörfőzde és a Kaltenberg Sörház.

A sör kedvelői nemcsak megkóstolhatják a különleges nedűket, hanem látványos bemutató keretében azt is megtudhatják, hogyan készülnek. A vendégek belépőjegyükért egy korsó sört is kapnak. A részletes és folyamatosan bővülő sörlista, illetve a négy nap zenei és egyéb programjai részletesen megtalálhatók a fesztivál honlapján (www.budavarisorfesztival.hu).

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.