Különös taposásnyomokra bukkantak

Több mint 27 ezer doboz csempészett cigarettára bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) járőrei a magyar–ukrán határszakasz közelében – közölte a szervezet vám- és jövedéki szóvivője pénteken az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 19. 9:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pénzügyőrök a Tisza partján különös taposás- és csúszásnyomokra figyeltek fel, amelyeket a Tiszakóródot és Szatmárcsekét összekötő útszakaszig követtek. Az út melletti bokorban a járőrök több, nejlonba csomagolt dobozt fedeztek fel, amelyekben nagy mennyiségű dohányáru volt – tájékoztatott Suller György Attila. A hatóság a több mint 32 millió forint értékű cigarettát lefoglalta és csempészet bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tett az illetékes pénzügyi nyomozóknál.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.