Le sem fektették, már ellopták az acélcsöveket

Több mint 800 ezer forint kárt okoztak a Molnak azok a tolvajok, akik lefektetésre váró acélcsöveket loptak el Zsana körzetében, a térségben épülő gázvezeték nyomvonaláról – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán.

MNO
2011. 08. 03. 9:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyíkos Tamás elmondta: az eset kapcsán a Mol Nyrt. illetékes munkatársa tett bejelentést a rendőrségen. Ez alapján a lopás 2011 májusa és júliusa között történhetett. Az eddig ismeretlen tettesek hat, egyenként kilenc méter hosszú, acélból készült gázcsövet tulajdonítottak el az épülő gázvezeték nyomvonaláról.

A főhadnagy közlése szerint a cselekmény során közveszély okozás nem történt, ám az elkövetők által okozott kár meghaladja a 840 ezer forintot. Az ügyben a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.