Légi bemutatóval zárul a kajak-kenu világbajnokság

Az augusztus 20-i budapesti ünnepség után egy nappal, a kajak-kenu világbajnokság utolsó vasárnapi döntőjét követően a szegedi Maty-éri pálya felett tart bemutatót Veres Zoltán műrepülő Európa-bajnok.

MNO
2011. 08. 11. 9:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A versenynap végén érkezem meg a Maty-éri nézők fölé, és remélem, hogy egy elégedett közönség előtt repülhetek – nyilatkozta Veres a Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) sajtószolgálatának. – A vb-érmeken kívül a londoni kvótákért is harcolni fognak legjobb kajakosaink, kenusaink, és remélhetőleg, amire én megkezdem programomat, addigra már a magyar válogatott teljesítette az elvárásokat.”

A műrepülő augusztus 20-án a budapesti légi parádén repül majd bemutatót. „Az a légi parádé, amelyet Budapesten, augusztus 20-án láthat a nagyérdemű, eltér a korábbi évek gyakorlatától. Idén a magyar aviatika kiválóságait láthatjuk majd a levegőben, történelmi gépeket, mint az LI–2-es, a Cimbora vagy a Po–2-es, és a hazai állami, illetve polgári üzemeltetők szinte teljes palettája bemutatkozik olyan kötelékekben, amelyeket együtt ritkán láthat az ember” – mondta Veres.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.