Líbiaiak lépték át a magyar határt

Négy líbiai férfi és egy koszovói család tagjai is illegálisan léptek hazánk területére tegnap. Mindannyiukat elfogták.

MNO
2011. 08. 20. 17:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gara határában a Hercegszántói Határrendészeti Kirendeltség járőrei péntek hajnalban elfogtak egy két felnőttből és egy 4 és egy 1 éves gyerekből álló koszovói családot. Meghallgatásukkor elmondták, hogy illegálisan léptek országunk területére. Jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni. Mélykút belterületén egy szabadnapos járőr jelezte, hogy négy főt, vélhetőleg tiltott határátlépést elkövető személyt tart vissza. A kiérkező járőrök megállapították, hogy a négy líbiai férfi nem rendelkezik érvényes okmányokkal, és az országunk területére is illegálisan léptek. Kiutasítást előkészítő őrizetbe kerültek – tudta meg a Baon.hu Nyíkos Antaltól, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

(baon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.