Magyar sofőr halt meg Ausztriában

Halálos autóbalesetet szenvedett egy 25 éves magyar férfi csütörtökön hajnalban Ausztriában – közölte az osztrák rendőrség.

MNO
2011. 08. 18. 16:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi személyautójával a stájerországi Pichl közelében egy jobbkanyarban ismeretlen okból letért az úttestről. A jármű egy bálának csapódott, majd felborult – számolt be róla a közleményt ismertető APA hírügynökség. A kocsi 18 éves német utasa szintén súlyos sérüléseket szenvedett, de sikerült arra járó más autósok segítségével kihúznia a sofőrt a kocsiból. A sofőrt és az utast előbb a schladmingi kórházban részesítették sürgősségi ellátásban. A magyar férfit onnan a salzburgi kórházba szállították át, ahol belehalt súlyos sérüléseibe.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.