Már nem kell várakozni Röszkénél

<p>Mindkét irányban megszűnt a várakozás szombat délutánra a röszkei határátkelőhelyen – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.</p>

MNO
2011. 08. 13. 14:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kora reggel még a ki- és a belépő oldalon is kétórás várakozásra kényszerültek azok, akik Röszkén kívánták az országhatárt átlépni. A megnövekedett forgalom oka, hogy a vendégmunkások a nyári szabadságukból folyamatosan térnek vissza Nyugat-Európába, illetve sok turista nyaralni indul, vagy most érkezik vissza a vakációról – mondta korábban Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrség a torlódás csökkentése érdekében délelőtt az M5-ös autópálya 173-as kilométerénél Tompa felé terelte a határátkelő felé tartó forgalmat. A szóvivő felhívta a figyelmet, hogy elsősorban a belépő oldalon a hétvége hátralévő részében is kialakulhatnak sorok, ezért azt tanácsolta az utazóknak, indulás előtt tájékozódjanak a forgalmi helyzetről, és szükség esetén válasszák a tompai átkelőt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.