Már nem keresik az eltűnt fiút

Kevéssel dél után befejezték a rendőrök és a tűzoltók a kedd délután a Rábában eltűnt fiú keresését – erősítette meg szerdán az MTI értesülését a katasztrófavédelem megyei ügyelete.

MNO
2011. 08. 17. 16:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jelezték: délután négytől este kilencig keresték a 15 éves fiút, akit Rábapatona szélén láttak utoljára kirándulótársai a vízben, majd reggel újraindították a kutatást, de nem jártak eredménnyel.

Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kedden azt közölte az MTI-vel: a Vas megyei Nickről evezett le a folyón egy hat tizenévesből és két felnőttből álló csoport. Megálltak fürdeni Rábapatonán, majd a fiú, amikor már mászott volna ki a vízből a parti stégre, hirtelen elmerült.

A Kisalföld című megyei napilap úgy tudja: a fiatalok egy fáról lelógó kötélről ugráltak a Rábába, amikor a fiú megütötte a hátát, de még elindult a derékig érő vízben a stéghez, aztán egy csobbanás nélkül eltűnt.

Rendőrök, vadászok és vízügyi szakemberek – összesen mintegy harmincan – kedd estére átvizsgálták folyásirányban két kilométer hosszan mindkét partot, de nem akadtak a tinédzser nyomára. Helyiek az MTI tudósítójának azt mondták: búvárok is érkeztek az eltűnt fiú keresésére. Hozzátették, hogy arrafelé másfél-két méter mély és erős sodrású a folyó.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.