Másik strandon pihent a Balatonban eltűnt nő

Megkerült a Balatonban eltűntként keresett nő; a 66 éves asszony csütörtök reggel a balatonkenesei Vak Bottyán strandról indult fürdeni, s mint kiderült, egy másik strandnál pihent meg, mielőtt visszaúszott volna.

MNO
2011. 08. 18. 12:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Horváth László, a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetője az MTI-nek elmondta, hogy egy reggelente rendszeresen úszni járó nőt kerestek, aki a bójákig szokott beúszni, ezúttal azonban nem tért vissza a szokott időben, és eltűnt a strand vízi mentőjének szeme elől is. Ezért riasztották a vízi rendőröket, s az asszony keresésébe a vízi mentők is bekapcsolódtak.

Mint kiderült, a nő Balatonkenese egy másik strandján ért partot, napozott egy kicsit, majd több mint két órával később onnan úszott vissza a ruháihoz, táskájához, amelyek addigra a vízi rendészekhez kerültek, így tőlük kapta vissza azokat – mondta a rendőrkapitányság vezetője. Horváth László közlése szerint nyaranta 50-100 esetben riasztják úgy a vízi rendőröket, főként gyerekek és idősek eltűnése miatt, hogy utólag kiderül, szerencsére alaptalan volt az aggodalom.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.