Meghalt egy török nő az M5-ösön

Egy török családot ért baleset péntek délelőtt az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalán, a kiskunmajsai leágazás közelében; egy nő a helyszínen meghalt, további négy ember súlyos sérülést szenvedett – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 12. 10:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyíkos Tamás tájékoztatása szerint az autópálya 112-es kilométerénél egy holland rendszámú személyautó, eddig tisztázatlan körülmények között, az árokba csapódott, s a jármű az elsődleges információk alapján felborult. Az autóban egy török család – három felnőtt és két gyermek – utazott. A baleset következtében egy nő a helyszínen életét vesztette, az 5 és a 6 éves gyermek, illetve a két másik felnőtt súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett – tette hozzá a főhadnagy.

A sajtószóvivő közlése szerint a mentés idejére fenntartott teljes útzárat időközben feloldotta a rendőrség, a jelenleg is tartó helyszínelés, illetve a műszaki mentés ideje alatt egy sávon haladhat a forgalom Budapest irányába.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.