Mikor lesz a város ékessége?

Kecskeméten az egykori bőrkórház felújítására mintegy ötszázmillió forint kellene.

MNO
2011. 08. 17. 7:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kecskeméten, a Nagykőrösi utcai egykori bőrkórházról nagy valószínűség szerint még hosszú ideig nem lehet majd azt állítani, hogy a városkép egyik ékessége. Az ingatlan szerepel az önkormányzat tömbrehabilitációs tervei között, sőt a kiviteli engedélyekkel sincs gond, csupán a szükséges anyagiakkal.

Az épület tulajdonosától a Baon.hu megtudta: a felújítás mintegy ötszázmillió forintba kerülne, miközben az ingatlan hasznosítására nincsen megfelelő befektető. A közelmúltban egy laborcég szerette volna kibérelni az emeleti szintet. Ennek tükrében a tulajdonos fordított volna arra pénzt, hogy az alsó szinten az utcára nézve üzleteket alakítson ki, de mivel az egészségügyben utazó befektető visszalépett, így a tervek is meghiúsultak.

(baon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.