Most foghatják igazán a fejüket a Videoton szurkolói

Döntetlent játszott a Szabics Imrét foglalkoztató, korábban a magyar bajnokot is búcsúztató osztrák Sturm Graz a fehérorosz BATE Boriszov vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik, utolsó fordulójában zajló párharc első mérkőzésén.

MNO
2011. 08. 17. 9:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar válogatott csatár kezdőként kapott helyet az osztrák csapatban, a 12. percben gólpasszt adott, a 72. percben pedig lecserélték. A Videotont is búcsúztató és az ezután verhető ellenfelekkel összekerülő graziak így nagyon közel kerültek a Bajnokok Ligája főtáblájához.

A keddi játéknap slágermérkőzésén az Arsenal saját közönsége előtt egygólos előnyt tudott kiharcolni az Udinesével szemben. A Benfica kedvező helyzetből várhatja a visszavágót, miután Hollandiában döntetlent ért el a Twente stadionjában.

Az utolsó selejtezőkör tétje a csoportkörbe jutás, de a vesztesek sem búcsúznak az európai kupaporondtól, a párharcokban alulmaradó együttesek az Európa Liga főtábláján folytatják szereplésüket. A visszavágókat jövő kedden és szerdán rendezik.

Bajnokok Ligája-selejtező, 4. forduló, első mérkőzések (az UEFA honlapja alapján):

Bajnokok ága:

FC Köbenhavn (dán)–Viktoria Plzen (cseh) 1-3 (0-0)

BATE Boriszov (fehérorosz)–Sturm Graz (osztrák) 1-1 (0-1)

Nem bajnokok ága:

FC Twente (holland)–Benfica (portugál) 2-2 (1-2)

Arsenal (angol)–Udinese (olasz) 1-0 (1-0)

Olympique Lyon (francia)–Rubin Kazany (orosz) 3-1 (2-1)

szerdán játsszák:

Bajnokok ága:

Wisla Krakow (lengyel)–APOEL (ciprusi) 20.45

Maccabi Haifa (izraeli)–Genk (belga) 20.45

Dinamo Zagreb (horvát)–Malmö (svéd) 20.45

Nem bajnokok ága:

Odense (dán)–Villarreal (spanyol) 20.45

Bayern München (német)–FC Zürich (svájci) 20.45

(MTI, MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.