Nagy nevet igazolt Beckham csapata

Az észak-amerikai ligában (MLS) éllovas Los Angeles Galaxynél folytatja pályafutását Robbie Keane, az ír labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.

MNO
2011. 08. 16. 9:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 31 éves csatár az utóbbi időben kegyvesztetté vált az angol Tottenham Hotspurnél, és amikor februárban a Galaxyt erősítő David Beckham néhány hétig a londoniaknál edzett, rábeszélte Keane-t a kaliforniai váltásra.

A Premier League történetének tizedik legeredményesebb gólszerzője 2002-ben került a Tottenhamhez, majd 2008-ban fél évet a Liverpoolnál töltött, aztán visszatért a fővárosba. A Hotspurnél azonban az elmúlt idény nagy részében nem tartottak igényt rá, ezért kölcsönben a West Hamben szerepelt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.