Nagy siker A majmok bolygója Észak-Amerikában

Megőrizte vezető helyét az észak-amerikai mozikban A majmok bolygója: Lázadás című sci-fi, amelyre ezúttal 27,5 millió dollár (5,2 milliárd forint) értékben keltek el jegyek.

MNO
2011. 08. 15. 18:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A film második hete áll a kasszasikerlista élén, eddig 104,9 millió dollárt (19,8 milliárd forintot) keresett a 20th Century Fox stúdiónak. A hétvége második legsikeresebb alkotása a fekete bőrű szobalányokról szóló A segítség című dráma, amelyre 25,5 millió dollárért váltottak jegyet az észak-amerikai mozinézők. A DreamWorks-film a polgárjogi mozgalmak idején játszódik, szerdai bemutatója óta 35,4 millió dolláros bevételt ért el.

Harmadik helyen nyitott a Végső állomás horrorszéria legújabb, immár ötödik része 18,4 millió dollárral. A múlt heti másodikról a negyedik helyre csúsztak vissza a Hupikék törpikék, Aprajafalva lakói ezúttal 13,5 millió dollárt kerestek. Az animáció összességében 101,5 millió dollárnál jár. Ötödik helyen kezdett a 30 Minutes or Less című vígjáték Jesse Eisenberggel a főszerepben.

Az Egyesült Államokban és Kanadában harmadik hete játszott Cowboyok és űrlények 7,6 millió dollárral a hatodik helyre, Amerika kapitány 7,1 millióval a hetedikre került.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.