Nehéz nemet mondani a 60 millió eurós fizetésre

Olasz médiaértesülések szerint az Internazionale és az orosz Anzsi Mahacskala megállapodott egymással Samuel Eto’o vételárában, s a kameruni futballista kedden már részt is vesz az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, majd aláírja szerződését az orosz klubhoz.

MNO
2011. 08. 15. 20:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A milánói egyesület hivatalosan még nem erősítette meg a híreket, de a helyi sajtó úgy tudja, hogy a támadót Rómában vizsgálják majd meg az orvosok.

Eto’o hétfőn már nem edzett együtt társaival az Internél, a tréning kezdete után néhány perccel beszállt Ferrarijába, és elhajtott.

A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi a hírek szerint három évre 60 millió eurót kínál a 30 éves csatárnak, az átigazolási díj pedig 30 millió euró körül mozog.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.