Nem rejtette el a bozót

Több mint fél kilométeren át futva üldöztek, majd egy bokorban megtaláltak és elfogtak egy körözött férfit a rendőrök Vas megyében – tudatta a rendőrség kedden.

MNO
2011. 08. 16. 11:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlekedési járőrök Szombathelyen, a Zanati úton egy személygépkocsi vezetőjét akarták ellenőrizni hétfő délután, mivel információik szerint lopás, valamint jelentős értékre folytatólagosan elkövetett rongálás miatt a csornai és a szombathelyi kapitányság is elfogatóparancsot adott ki ellene.

Az autó a rendőri jelzésre nem állt meg, hanem nagy sebességgel tovább haladt, és Szombathely-Zanat térségében egy mezőgazdasági területen folytatta útját. Miután a vasúti sínek miatt autóval már nem tudott továbbmenni, a szombathelyi férfi a füves, bokros területen futva próbált elmenekülni a járőrök elől. A rendőrök több mint fél kilométeren át futottak a sofőr után, akit végül egy bozótban találtak meg – közölte Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A körözött férfit őrizetbe vették.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.