Nemi erőszak miatt vették őrizetbe

Erőszakos közösülés gyanújával őrizetbe vettek Szekszárdon egy helybeli férfit, aki a városban élő volt barátnőjével szemben követte el a bűncselekményt – közölte a rendőrség szerdán.

MNO
2011. 08. 17. 13:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 29 éves gyanúsított vasárnap éjszaka az utcán találkozott a nővel, akit a lakásába kényszerített, majd ott bántalmazta és megerőszakolta – mondta Buda Bernadett, a Szekszárdi Rendőrkapitányság sajtóreferense.

A férfi nem ismerte el a bűncselekmény elkövetését, az eddig rendelkezésre álló szakértői vélemény azonban a sértettet igazolta – tette hozzá. Az eljárás során az is kiderült, hogy az erőszakoskodó a bűncselekmény előtt pszichotrop anyagot fogyasztott.

A rendőrség indítványozta a gyanúsított előzetes letartóztatását, aki ellen korábban zsarolás, testi sértés és kábítószer-fogyasztás miatt többször folyt eljárás.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.