Nemkívánatos a Kiss

Az októberi cardiffi Michael Jackson-emlékkoncert szervezői kihúzták a nemzetközi fellépők sorából a Kiss együttest, mert gitárosa annak idején elítélően nyilatkozott a néhai popsztárról.

MNO
2011. 08. 17. 15:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Global Live Events koncertszervező cég azt közölte, hogy a korábbi bejelentés ellenére a programban mégsem szerepelhet a Kiss. Az együttes fellépését azért törölték, mert sok Jackson-rajongó, a média és a néhai énekes családja is neheztelését fejezte ki. Mint emlékeztettek: Gene Simmons, a Kiss énekese és basszusgitárosa többször annak a meggyőződésének adott, hangot, miszerint igazak voltak a vádak, hogy Jackson gyerekeket molesztált. A sztárt 2005-ben felmentették az ellene felhozott vádak alól.

A 2009 júniusában elhunyt Jackson előtt tisztelgő, nagyszabású koncerten, amelyre október 8-án kerül sor a walesi Cardiffban, olyan sztárok fognak szerepelni, mint Christina Aguilera, Craig David és Leona Lewis, továbbá Smokey Robinson, Cee Lo Green, a JLS brit együttes, illetve az Alien Ant Farm formáció és a Tito Jackson fiaiból álló 3T is fellép. A koncertet fizetős televízióadásban és mozikban – néhol 3D-ben – is közvetítik.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.