Nyolc napon túl gyógyul majd

Súlyosan megsérült egy motoros, aki teherautóval ütközött csütörtök délelőtt az 52-es főúton, Kecskeméttől 22 kilométerre – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 11. 11:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mihályné Bornemisza Eleonóra elmondta: a húsz év körüli tiszakécskei motoros – eddig tisztázatlan körülmények között – hátulról nekihajtott az előtte haladó, forgalmi okokból fékezésre kényszerülő teherautónak. A fiatalembert a mentők nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülésekkel szállították a kecskeméti kórházba.

Az érintett útszakaszon a helyszínelés ideje alatt csak rendőri irányítás mellett, egy sávon, váltakozó irányból haladhat a forgalom – tette hozzá a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.