Pest megyében ég egy kertészet

Kigyulladt egy kertészet a Pest megyei Üllő és Ócsa között, a tűzoltók megkezdték az oltást – közölte az országos katasztrófavédelem helyettes szóvivője péntek délelőtt az MTI-vel; Hajdú Márton tájékoztatása szerint egy több mint 200 négyzetméteres épület kapott lángra.

MNO
2011. 08. 19. 9:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fővárosi tűzoltóság két fecskendős és egy vízszállító autót indított a helyszínre, hogy segítse az üllői és a monori egységeket – közölte a tűzoltóság szóvivője. Kisdi Máté információi szerint az úgynevezett Dóra-major területén lévő kertészet ég, a riasztás hármas fokozatú. A komplexumban egyebek mellett lovarda és panzió is található, de hogy ezek az ingatlanok is veszélyben vannak-e, arról egyelőre nincs információ; személyi sérülésről sem tudni.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.