Prosztatagondjai miatt könnyített magán a sztár

Szégyellte magát és bocsánatot kért utastársaitól Gérard Depardieu francia színész, aki prosztataproblémái miatt könnyített magán az utasok előtt az Air France egyik járatán a héten – közölte a színész egyik barátja.

MNO
2011. 08. 21. 11:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Edouard Baer színész, aki a 62 éves filmsztárral együtt utazott a dublini járaton az Asterix és Obelix legújabb folytatásának forgatására, azt mondta, hogy Depardieu megpróbált egy műanyag palackba vizelni, amikor a légi utaskísérő nem engedte be a mellékhelyiségbe. „A palack azonban kicsinek bizonyult. Való igaz, hogy kifolyt” – mondta Baer az Europe 1 rádiónak. „Zavarba jött. Fel akarta takarítani… Ez nagyon megalázó és kínos volt számára. Nyilvánvalóan jelenetet rendezett, mondván, »Levizeltem magam«.”

Az incidens úgy került nyilvánosságra, hogy szerdán a Párizs–Dublin járat egyik utasa az Europe 1 francia rádióállomásnak azt mondta, hogy Depardieu, A Paradicsom és a Zöldkártya című filmek sztárja állítólag ittasan a folyosón könnyített magán az utasok szeme láttára. Az Europe 1 rádióadó szerint a filmcsillag röviddel indulás után „Pisilnem kell, pisilnem kell!” felkiáltással állt fel helyéről, egy légi utaskísérő azonban közölte vele, hogy várnia kell negyedórát, míg a gép eléri utazómagasságát. „Nem tudok várni” – felelte a színész, majd helyét elhagyva a folyosóra vizelt, s miután elvégezte dolgát, letelepedett a helyére, a repülőgép pedig visszagurult a terminálhoz, hogy kitakarítsák. A járat végül kétórás késéssel indult el – mondta el az Air France szóvivője.

„Bármilyen erőszakos is tud lenni a barátom, Gérard, senki sem örülne, ha prosztatagondjai lennének és vizelnie kellene” – mondta Baer.

Depardieu az egyik legismertebb francia színész, több mint száz filmben játszott, közöttük az Asterix-sorozatban. 1990-ben a Cyrano de Bergerac című filmben a címszereplő alakításáért megkapta a legjobb férfi színésznek járó „francia Oscart”, a César-díjat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.