Pürroszi Manchester United-győzelem

Drága árat fizetett a vasárnapi idénynyitón aratott győzelemért az angol labdarúgó-bajnokságban címvédő Manchester United, a West Bromwich Albion otthonában elért 2-1-es siker alkalmával ugyanis Rio Ferdinand és a csapatkapitány Nemanja Vidic is megsérült.

MNO
2011. 08. 15. 17:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Kemény időszak elé nézünk, már ami a sérülteket illeti” – mondta Sir Alex Ferguson vezetőedző. Ferdinand a combizmát fájlalja, és előreláthatólag hat hétig lesz harcképtelen, míg a térdén megsérült Vidic két hétig nem játszhat.

Egy másik védő, a brazil Rafael már a meccs előtt, edzés közben megsérült, kifordult a válla. Műtéte után ő várhatóan tíz hét múlva állhat majd ismét a skót mester rendelkezésére.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.