Régen kapott ekkora „zakót” a Barca

Súlyos, 4-1-es vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája-győztes és spanyol címvédő FC Barcelona a mexikói Chivastól az egyesült államokbeli barátságos mérkőzésen.

MNO
2011. 08. 04. 9:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Miamiban rendezett szerdai meccsen a katalánok elitalakulatából három alapember, a világ jelenlegi legjobbjának számító Lionel Messi, a védő Carles Puyol és a kapus Víctor Valdés hiányzott. A guadalajarai együttes, amelynek diadalát 70 ezren látták a Sun Life Stadiumban, az utolsó fél órában kerekedett felül európai ellenfelén, amely a világ- és Európa-bajnok David Villa 3. percben szerzett találatával csaknem egy órán át vezetett. Az ezúttal nem remeklő Barcelona-védelem oszlopa, Gerard Piqué utóbb az EFE hírügynökségnek a rekkenő meleg és a rendkívül párás levegő mellett azzal magyarázta a vereséget, hogy még nagyon az elején tartanak a felkészülésnek.

Eredmény:

Chivas (mexikói) – FC Barcelona (spanyol) 4-1 (0-1)
g: Fabián (60. és 63. p), Casillas (72.), Dávila (93.), illetve Villa (3.)

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.